Chiptuning

 Chiptuning omvat de processen van het wijzigen van de software in de motorunits van de voertuigen. Het stapsgewijze chiptuningproces kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wat zijn de chiptuningniveaus? Wat is online chiptuning? Hier zijn de details:

Waarom vindt chiptuning plaats?
Chiptuning omvat de processen die betrokken zijn bij het wijzigen van de software in de motorunits van het voertuig. Chiptuning wordt meestal gedaan met als doel het brandstofverbruik van de voertuigen te verminderen en de prestatielimieten van de voertuigen te verhogen. Daarnaast kan chiptuning worden uitgevoerd om de prestaties van het voertuig te verhogen en het motorvermogen te verminderen. Het chiptuningproces kent fasen. Chiptuning kan ook worden toegepast op voertuigen met turbomotoren, waterscooters, vrachtwagens, bussen en landbouwvoertuigen. https://www.hptuningnederland.nl/ met turbocompressor zijn efficiënter dan andere voertuigen.
Wat zijn de chiptuningniveaus?

Allereerst wordt de originele software in het voertuig direct op de obd of op de elektrische regeleenheid uitgelezen. De leessoftware wordt geüpload naar de Metaecu.com-site door slave-gebruikers die de gewenste acties specificeren. De in het voertuig gevraagde bewerkingen worden uitgevoerd door het metaecu-softwareteam (ecu-remapping) en het bestand wordt opnieuw verzonden en opnieuw in het voertuig geladen en het proces is voltooid.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Motor chiptuning

Wat doet chiptuning?

Wat doet chiptuning?